Custom Made

Black series

Muziek. Comfort.

Bestel

Ben jij een echte muziek liefhebber? Dan wil je vooral genieten van de muziek zonder daarbij gehoorbeschadiging op te lopen. Speciaal voor de muziek liefhebber is de dOb custom made Black series ontwikkeld.

De dOb custom made Black series is uitermate geschikt voor het bezoeken van festivals, concerten of een avond stappen. Ook voor de muziekmaker is deze custom made gehoorbeschermer een uitermate geschikt product. Deze custom made gehoorbeschermer heeft een perfecte seal in het oor. Hierdoor ervaar je een optimaal draagcomfort en kun je goed blijven communiceren met je omgeving. Het vlakke dempingsfilter zorgt ervoor dat het geluid intact blijft door in alle frequenties gelijkmatig te dempen.

Bestel

Ben jij een fanatieke klusser, werk in je in de industrie of hou je ervan om een lekker stuk op de motor te gaan rijden? Dan is het belangrijk dat je je gehoor goed beschermt tegen de hoge geluidsniveaus. De dOb custom made White series heeft een progressief dempingsfilter. Dat betekent dat de oordoppen meer dempen in de hoge tonen dan in de lage tonen. Hierdoor worden de schadelijke geluidsniveaus eruit gefilterd.

Tijdens het werken of op de motor is het belangrijk om goed te kunnen blijven communiceren met je omgeving. De custom made gehoorbeschermers hebben een perfecte seal in het oor. Hierdoor ervaar je een optimaal draagcomfort en kun je goed blijven communiceren met je omgeving.

Bestel

Custom Made

White series

Industrie. Motor.

Bestel