Herbruikbare oordoppen

De dOb Foam is een herbruikbare oordop met filter, waardoor de festivalbezoeker een betere muziekbeleving ervaart.

De dOb Foam oordoppen worden per 50 paar in een dispenser geleverd. De oordoppen zijn per paar verpakt en zitten in een hersluitbare verpakking. Ideaal om deze dispensers achter de bar of bij de muntenverkoop weg te zetten.

Daarnaast kunnen wij u de mogelijkheid bieden gebruik te maken van ons festival team. Het festival team brengt de gehoorbescherming op uw festival onder de aandacht van uw bezoekers.

NEEM CONTACT OP
dob-festival-team

Spraakverstaanbaarheid & muziekkwaliteit

Geniet nog meer van de muziek zonder je spraakverstaanbaarheid te verliezen! De dOb Foam oordoppen zitten lekker in het oor en zorgen ervoor dat je aan het eind van de avond geen vervelende piep in je oren hebt. Als je vaker een piep in je oren hebt bestaat de kans op blijvende gehoorschade en een blijvende piep in de oren, ook wel tinnitus genoemd. Daarvoor heeft dOb de Foam oordoppen ontwikkeld. Deze oordopjes dempen het geluid zonder dat de muziekkwaliteit of spraakverstaanbaarheid achteruitgaat.

“Geniet van de muziek zonder je spraakverstaanbaarheid te verliezen!”

NEEM CONTACT OP

Foam oordoppen

Het hoogwaardige muziek filter in de dOb Foam oordoppen brengen het geluidsniveau terug naar een veilig niveau en voorkomen daarmee dat je een vervelende piep in je oren krijgt. In tegenstelling tot de normale schuim oordopjes zonder filter. Deze dempen namelijk het geluidsniveau volledig weg omdat er geen filter in zit. Hiermee word je geïsoleerd van je omgeving en kun je niet meer genieten van de muziek. Met de dOb Foam oordoppen waar wel een filter in zit lijkt het net alsof het volume van de muziek iets wordt terug gedraaid.

  dOb Foam oordoppen Reguliere Foam oordoppen
Demping 15 dB 35 dB
Filter Muziekfilter Geen filter
Spraakverstaanbaarheid Behouden Verminderd
Muziekbeleving Versterkt Verminderd
Hergebruik Herbruikbaar Eenmalig

Contact