Bands & Orkesten

Wil jij graag met je band of orkest gehoorbescherming aan laten meten? Wij komen bij jullie op locatie langs tijdens een repetitie avond of een gezamenlijke bijeenkomst. Samen zoeken we naar een geschikte datum zodat één van onze specialisten bij jullie langs kan komen. Na het aanmeten duurt het 5 werkdagen voordat de oordoppen weer op de deurmat vallen. Super snel dus!

Neem contact op

Muziek- en DJ scholen & Opleidingsinstituten

Willen jullie als school de mogelijkheid bieden aan de leerlingen om op maat gemaakte gehoorbescherming aan te laten meten? Ook voor muziekscholen en opleidingsinstituten komen wij op locatie aanmeten. In overeenstemming met het aantal aanmeldingen zoeken we naar een geschikte datum dat wij langs kunnen komen. Na het aanmeten duurt het 5 werkdagen voordat de oordoppen weer op de deurmat vallen. Zo zijn de leerlingen dus heel snel beschermd!

Neem contact op

Onze oordoppen

Ben jij een echte muziek liefhebber? Dan wil je vooral genieten van de muziek zonder daarbij gehoorbeschadiging op te lopen. Speciaal voor de muziekliefhebber is de dOb custom made Black series ontwikkeld.

De dOb custom made Black series is uitermate geschikt voor het bezoeken van festivals, concerten of een avond stappen. Ook voor de muziekmaker is deze custom made gehoorbeschermer een uitermate geschikt product. Deze custom made gehoorbeschermer heeft een perfecte seal in het oor. Hierdoor ervaar je een optimaal draagcomfort en kun je goed blijven communiceren met je omgeving. Het vlakke dempingsfilter zorgt ervoor dat het geluid intact blijft door in alle frequenties gelijkmatig te dempen.

Contact